Hardware

Hardware is uiteraard een belangrijk onderdeel van de automatisering. Computers, printers, servers, switches, modems, routers, noem maar op. Echter, MaXxive ICT is geen ‘prijsvechter’ en hardware is daarom ook niet één van onze speerpunten.

Dat wil niet zeggen dat wij geen hardware leveren. Wij kunnen tegen concurrerende prijzen alle hardware van HP leveren (we zijn officieel HP Partner), alsmede merken als Samsung, Brother, Epson, Seagate, Intel en dergelijken.

Als het gaat om standaard werkstations, dan kiezen wij meestal voor HP of Toshiba. Is HP of Toshiba dan beter dan Asus, Acer of Samsung? Nee, zeker niet! Over het algemeen zitten er vaak dezelfde harde schijven en hetzelfde type geheugen in. Echter, de garantie afhandeling van HP is zoveel beter dan van de rest, dat wij hebben gekozen om voornamelijk HP en Toshiba te leveren.

Op het moment dat de garantie ter sprake komt, nemen wij uw garantie afhandeling kosteloos in behandeling. Wij verzorgen OF de reparatie of de verzending naar de fabrikant of een reparatiedienst, indien wij de reparatie niet zelf kunnen uitvoeren.

Zo ziet u, ondanks dat wij geen prijsvechter zijn, leveren wij wèl de meerwaarde aan de hardware mee!

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een passende offerte.